resultaat gedrevenheid kennis

Zorgeloos verkopen met Irres


De verkoop van uw woning is bij ons in goede handen. We verzekeren voor u het beste verkoopresultaat door te steunen op een grondige kennis van de lokale markt en een effectieve en doelgerichte communicatiestrategie.

Ons team ontfermt zich bovendien integraal over het verkoopproces van uw woning. Door onze persoonlijke en professionele aanpak hoeft u zich geen enkele zorgen meer te maken.

Irreshuisstijl38.jpg

In cijfers?

 

93 % verkoopratio
32 d. gemiddelde verkooptermijn
102 verkopen in 2020
groepsportretten29.jpg

Unieke werkwijze

 

Hoe gaan we te werk?

De verkoop wordt nauwgezet voorbereid. Onze makelaars verzamelen eerst alle relevante dossierstukken met de hulp van een juriste. Zo missen we geen enkel detail dat de verkoop of aankoop kan beïnvloeden.

Om de verkoop van uw woning extra in de verf te zetten op onze website en sociale media, steunen we op het stijladvies van onze vastgoedstyliste. Zij maakt de woning verkoopneutraal en zorgt voor een fris interieur dat voldoende ruimte en rust uitstraalt.

Een professionele vastgoedfotograaf brengt alles tenslotte stijlvol in beeld en maakt een virtuele 360° tour, eventueel aangevuld met een filmpje.

Grondige kennis van de lokale markt

 

Onze makelaars hebben een pak ervaring en zijn heel vertrouwd met de vastgoedmarkt van Gent en de Leiestreek. We onderhouden zoveel mogelijk contacten met de buurt of gemeente waar uw woning te koop staat en houden altijd de vinger aan de pols van de lokale markt.